Лукс и кич в соцрезиденцията на VIP Brother

Шоуто стартира тази вечер, вижте къщата на съквартирантите
Обновена: 15 сеп 2014 14:13 | 15 сеп 2014 14:13, Александър Попов
55

Снимка: VIP Brother

Тази вечер ще отвори врати къщата на VIP Brother, като сред тези, които ще я прекрачат, са официално обявените Евгени Минчев и Йорданка Христова, Ели Гигова, Ива Екимова, плеймейтката Кучкова, Жени Калканджиева и съпругът й Тачо, Камелия Воче, актьорът Иво Аръков и др.

Къде ще живеят съквартирантите?

Замайващ лукс и търсен бароков кич са основният ключ към интериора на Образцовия дом. Преобладаващите цветове, както подобава на соцлукса, са червено и златно, килимите са ръчно тъкани, а мебелите са кожени или от велур, напълно подходящи, за да седнат в тях соцлидери.

Романтиката в дома ще се допълва от голяма камина в средата на хола с две удобни кресла пред нея. Билярдна маса с червено вместо традиционното зелено сукно ще разсейва съквартирантите от ежедневните битови проблеми и ще ги призовава да решават споровете си със стил и стик в ръка. Ренесансови картини красят стените, а празни барокови рамки очакват снимките на обитателите на Образцовия дом.

За да бъде атмосферата съвсем като в социалистическа резиденция, ВИП-овете ще се хранят на дълга маса, досущ като в ловните резиденции на Тато.

Естествено, къщата разполага с голям двор и басейн, където се очаква да се вихрят клюки и флиртове.

Освен Изповедалнята, спалните и баните, които останаха скрити за камерите, тайна остава и една голяма закрита площ, за която зрители и съквартиранти тепърва ще научат каква функция има, кой ще я обитава и при какви условия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: VIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
2
 
! Отговори
Аси преди 9 години
До до ИТ"Да израстваш професионално без да си партийно обвързан" ?! Не разбрах къде го има това в България към днешна дата. В цялата държавна администрация, на ръководни постове в болници, училища, а за съжаление и в много фирми и пр се назначават само партийно правоверни.
45
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз съм на 45 години и съм живяла по времето на ТодорЖивков и имам правото да заявявам, че наред с някои уроддливи явления през онези години хората се образоваха, имаше култура,имаше предприятия и се строеше. Сега какво е - пълна духовна и икономическа разруха. Прав е Иван Славков - вечна му памет:"това, което тогава се построи сега нем оже само да се пребоядиса" . В момента сме свидетели на една пълна нравствена, културна и икинимечиска бездуховност.Може би и затова най-гледаното е Вип Брадър
44
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Една забележка. На 40г съм и съм живяла тогава. Мисля че сме една от най-чистите народи. От 15г живея в Англия. Не знам за наште панелки, но ако видите тук в какви куптори са живеели и каква е смрад и сега. Ако ние сме богати като тях. А и те европейците и сега са сташни смърдели. Бъдете по-честни. Тока е спирал за 1 час, но не е имало семейства да живеят без ток месеци, както е сега. Имам и такива познати в БГ и се оказа че не са единствени.
43
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименЗа това какво нямаме виж задръстванията на всяко кьоше (при 260 за литър бензин).
42
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
При социализма нямахме свобода, а сега нищо нямаме.
41
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Социализма ни беше уродлив, капитализма - два пъти повече.
40
2
 
14
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
Този интерион може да се хареса единствено на някой в ромския квартал :D мнооооооого зле
39
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нека опростачването на нацията започне сега - в деня на откриването на учебната година.
38
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами нашата криза се дължи на липсата на закон за лустрацията и на липсата на закон за забрана на ком. партията.Те в Русия забраниха КПСС, но ние тук не забранихме БКП.
37
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Виждат, че някои много се прехласват по едно време и се опитват да правят пари от това.Каква гнусна реклама чух по радиото рекламираха в стил комунизъм.Ама всуе. Те поддръжниците на комунизЪма са на бая годинки. И леко полеко се освобождаваме от "рая".
36
2
 
20
 
! Отговори
Да бе... преди 9 години
Тези мебели нямат нищо общо с 60-70те.
35
5
 
11
 
! Отговори
ИТ преди 9 години
Никой не отрича великите простотии от онези времена. Мен са ме гонили,заради дългата коса.Но да се принизи свободата,като безнаказано грабене е престъпно. Написах онези спомени,като реакция на вечното мрънкане,че видите ли,ако имахме банани щяхме да сме щастливи тогава.
34
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ИТДоста опитаха да избягат от хубавите "дини и щайги с грозде" през телените огради на границата, но около 2000 ги убиха там.Сигурно от хубавото са бягали, нали?
33
4
 
19
 
! Отговори
Руди преди 9 години
Само да допълня, той социализма ако беше много добър , нямаше чехи, поляци и унгарци да се откажат от него , та да остане сега само в Куба и Северна Корея.
32
1
 
16
 
! Отговори
фейк преди 9 години
Няма как да не е кич и безвкусица след като дизайнери и стилисти са Жалваджяните
31
1
 
24
 
! Отговори
Руди до ИТ преди 9 години
А бе хайде стига сте гледали назад , имало грозде, имало ябълчици, динки дядо му карал и какво от това , минало заминало , няма да се върне. Мислете за бъдещето , за децата , няма да се оправим докато се взираме в миналото и цъкаме с език ква хубост е било, било е щото сме били с 25-30 години по млади, но аз помня и доста простотии и гадости.
30
6
 
23
 
! Отговори
до ИТ преди 9 години
Животът не е само ядене на грозде и домати и ходене по почивни станции, има и други неща като правото да живееш по начина, по който искаш, без Държавата да ти се бърка, да се развиваш професионално без да се налага да си политически обвързан, да се изразяваш свободно, да пътуваш, да гледаш и четеш, това, което искаш. Говориш за промиване на мозъци, но от известно време то е с обратен знак - опитват се да ни убедят, че всичко при социализма е било идеално, и едва ли не хората са живели в Рая?
29
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По-добре да гледаме излагациите на тези безвредини хора, отколкото постоянно да ставаме свидетели на гнусните престъпления на българските държавници и кредитни милионери срещу българския народ и на държавата-мащеха, която ни обрича на жалко съществуване.
28
3
 
17
 
! Отговори
AAA преди 9 години
А дори и само 10- 20% от парите за тоя кич да бяха отишли за бедстващите, положението там щеше да е малко по-розово
27
11
 
17
 
! Отговори
ИТ преди 9 години
Да ,банани нямаше,но това са плодове,които растат на обратната страна на земното кълбо. За сметка на това пък купувахме със щайги сочно грозде,домати,ябълки.Дини дядо ми караше от плод-зеленчука с ръчна количка - по 5-6. И всичко това беше българско...пък нека промитите мозъци да си пишат по форумите как сме страдали тогава.